aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάγκλιτσα, ο… κυνηγός των ντέρμπι

Μάγκλιτσα, ο… κυνηγός των ντέρμπι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άργησε να πάρει μπρος ο Άντον Μάγκλιτσα, όμως στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος του Απόλλωνα, σημείωσε τέσσερα γκολ και δείχνει πως βρίσκει τα… πατήματά του. Όπως φανερώνει μάλιστα, τη… βρίσκει στα ντέρμπι. Το ένα από τα τέσσερα γκολ, που σημείωσε ήταν απέναντι στη Δόξα στη νίκη με 4-2 στο Τσίρειο, όμως εκεί που έδειξε τις εκτελεστικές ικανότητές του ήταν στα ντέρμπι με ΑΕΛ, Ανόρθωση και ΑΕΚ. Και τα τρία ματς έληξαν ισόπαλα με το ίδιο σκορ 1-1 και ο Κροάτης ήταν ο σκόρερ των κυανόλευκων της Λεμεσού.

Είναι ενθουσιασμένος από τον κόσμο της ομάδας του και το έχει πει πολλές φορές, για τη δύναμη που του δίνουν και πανηγυρίζει με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο τα τέρματά του. Επίσης δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος από όσα συνάντησε στην Κύπρο.

Την περασμένη σεζόν είχε να ανταγωνιστεί τον Γκιέ Γκιέ. Στην τρέχουσα τον Ζελάγια, έναν εξίσου ικανό φορ. Ο Μάγκλιτσα είχε σημειώσει 9 γκολ στο περασμένο πρωτάθλημα και άλλα τρία στον θεσμό του κυπέλλου, αλλά φέτος έβαλε πλώρη για να ξεπεράσει την ατομική του επίδοση που είναι 12 γκολ σε μια περίοδο. Στα 26 του χρόνια (είχε γενέθλια προχθές), είναι αποφασισμένος για κατακτήσεις τίτλων, άλλωστε γι’ αυτό έχει έρθει στον Απόλλωνα, με τον οποίο έχει ήδη πανηγυρίσει ένα κύπελλο.

Έχει λάβει μέρος με την Εθνική Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων κάτω των 20 ετών, το 2011 στην Κολομβία). Με τη Χάιντουκ Σπλιτ (2012-16 ), είχε 85 συμμετοχές και 24 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάγκλιτσα γεννήθηκε στη Βοσνία, όμως απέρριψε πρόταση για να αγωνιστεί με την Εθνική της. Αυτό που πλέον τον ενδιαφέρει είναι ο Απόλλων και η παρουσία του με την κυανόλευκη φανέλα. Θέλει γκολ και τίτλο πρωταθλήματος, όπως έχει στοχεύσει η διοίκηση του συλλόγου της Λεμεσού το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ