aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαγκιά της Ναντ του Ρανιέρι! (video)

Μαγκιά της Ναντ του Ρανιέρι! (video)

Έσπασε το… ρόδι με τη Ναντ ο Κλαούντιο Ρανιέρι! Και μάλιστα, με μαγκιά! Μετά από δύο ήττες, λοιπόν, τα «καναρίνια», παρότι έπαιζαν με δέκα από το 34′ λόγω της αποβολής του Τσιντόζι Αβαζιέμ, επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Τρουά, με τον Εμιλιάνο Σάλα να χαρίζει, στο 81′, την πρώτη φετινή νίκη στην ομάδα του!

Πρώτη νίκη και για τη Νις, που επικράτησε 2-0 της Γκινγκάμπ. Από εκεί και πέρα, τον… χαβά της συνεχίζει το «τρένο» της Σεντ Ετιέν, που, μαζί με τη Μονακό, είναι οι μοναδικές με το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Ligue 1! Οι «στεφανουά» (με τον Κατράνη εκτός αποστολής) επικράτησαν άνετα, 3-0 της Αμιάν και παρέμειναν στην κορυφή, παρέα με τους Μονεγάσκους, με 9 βαθμούς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια των 21:00, η Ρεν «αυτοκτόνησε», καθώς ισοφαρίστηκε στα… χασομέρια από την Ντιζόν (2-2),ενώ χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση Μονπελιέ-Στρασβούργο (1-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ