aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάγκας ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρσελόνα!

Μάγκας ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρσελόνα!

Ολυμπιακός με ψυχή! Αφήνοντας πίσω τους την οδυνηρή ήττα στο ντέρμπι, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρίζουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, καθώς πήραν 0-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μάλιστα, μετά το 1-1 της Σπόρτινγκ με τη Γιουβέντους στη Λισαβόνα, διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για την 3η θέση! Πλέον, η πορτογαλική ομάδα έχει τέσσερις βαθμούς και έναν οι Πειραιώτες, που θα «ψάξουν» τη μεγάλη ανατροπή στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Champions League.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή, που κράτησε τους Καταλανούς στο μηδέν, σε ματς ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά από το 2012(!), είχε σε μεγάλη μέρα τον Προτό, ο οποίος… κατέβασε ρολά, ενώ τεράστιο ματς έκαναν Μποτία και Ταχτσίδης! Ειδικά ο πρώτος, έχει πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα! Εξαιρετικοί και οι Κούτρης, Φιγκέιρας, αλλά και ο συγκινητικός Φορτούνης, με όλους τους Πειραιώτες, γενικά, να δείχνουν απίστευτη θέληση, στο… πύρινο «Καραϊσκάκη», που έζησε τρομερές στιγμές στην επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε!

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Κούτρης, Μποτία, Ένγκελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε (Ζιλέ), Καρσελά (78′ Πάρντο), Φιγκέιρας, Φορτούνης (83′ Τζούρτζεβιτς).

Μπαρσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Μασεράνο, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπούσκετς, Σουάρεθ (75′ Αντρέ Γκόμες), Παουλίνιο (62′ Ράκιτιτς), Σέρχι Ρομπέρτο (45’+1′ Ντεουλοφέου), Μέσι, Σουάρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ