aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαγική πεντάδα που κάνει τη διαφορά στη φετινή ΑΕΛ!

Μαγική πεντάδα που κάνει τη διαφορά στη φετινή ΑΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αρέσει η ΑΕΛ και πείθει με την απόδοσή της στον αγωνιστικό χώρο. Σε ακόμη ένα παιχνίδι οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν με κατάθεση ποιότητας και έφθασαν με άνεση στη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την απόδοση τους αποτελούν βαρόμετρο και δίνουν άλλη διάσταση στις εμφανίσεις της. Σε αυτή την ελπιδοφόρα πορεία μια μαγική πεντάδα, κάνει την διαφορά και καθιστά την ΑΕΛ άτρωτη.

Οι δύο στόπερ ο Ζούνιορ με τον Σιέλη και οι μέσοι Σοάρες, Σόουζα και Σαβάν, έχουν μεταμορφώσει την ΑΕΛ και το «Goal» σκιαγραφεί την προσφορά τους: 

ΖΟΥΝΙΟΡ: Ο Ντόσα είναι εδώ, πιο έμπειρος με ηγετικά προσόντα και ξεχωρίζει, πλέον, με τον τρόπο που αγωνίζεται δίνοντας άλλη δυναμική με την παρουσία του στην καινούργια ΑΕΛ. Τα πλούσια  χαρίσματά του είναι ιδανικά για να καταστεί η αμυντική γραμμή άτρωτη, όπως την θέλει ο προπονητής της.

ΣΙΕΛΗΣ: Αυτή κι αν είναι «μεταγραφή». Ο Βαλεντίνος Σιέλης, σε εφτά παιχνίδια είναι αλάνθαστος! Και δεν έχει καμιά σχέση με τον ασταθή αμυντικό, που βλέπαμε στην περσινή σεζόν. Από άλλη πάστα έχει κυρίαρχο ρόλο και είναι εμφανές πως κινείται σε άλλα επίπεδα, αναδεικνύοντας το ταλέντο του. Η αυτοπεποίθηση και η δύναμη, αποτελούν τα βασικά του όπλα.

ΣΟΑΡΕΣ: Άλλος ένας αναγεννημένος ποδοσφαιριστής. «Καταπίνει» κάθε σπιθαμή του γηπέδου και για τους φίλους της ΑΕΛ, ο Μάρκο Σοάρες αποτελεί το… copy paste του Ντεντέ, αλλά σε πιο ποιοτική έκδοση. Για να τον νικήσει αντίπαλος σε προσωπική μονομαχία, πρέπει να «φτύσει αίμα» και κάτι τέτοιο δεν  φαίνεται ότι είναι εύκολο. Ο τρόπος με τον οποίο συνδυάζει την ανασταλτική λειτουργία και την ανάπτυξη είναι εντυπωσιακός.

ΣΟΟΥΖΑ: Ο… βιονικός Λούκας Σόουζα κλέβει την παράσταση. Είναι παντού, δεν αφήνει τους αντιπάλους του να πάρουν ανάσα, ενώ αντέχει και στα σκληρά φάουλ που του γίνονται. Άλλη πάστα ποδοσφαιριστή, αποτελεί βαρόμετρο για την ΑΕΛ. Μέσος ψηλού επιπέδου, κάνει ακόμη πιο ελκυστική την απόδοση της ομάδας του.

ΣΑΒΑΝ: Τον βλέπαμε λόγω ανάγκης στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή, όμως, σε ρόλο δημιουργού είναι πραγματικός μαέστρος. Του λείπει λίγο η δύναμη, όμως έχει φοβερή τεχνική και από τα πόδια του, μπορούν να βγουν όμορφες πάσες για τους επιθετικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ