aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαγική Μπολόνια πάτησε τη Σαμπντόρια!

Μαγική Μπολόνια πάτησε τη Σαμπντόρια!

Τρομερή Μπολόνια! Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι κέρδισε άνετα τη Σαμπντόρια (3-0), παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Τοροσίδη να αποβάλλεται εντελώς άδικα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή με σκοπό να πιέσουν και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Βέρντι να παίρνει το ριμπάουντ μετά από την απόκρουση του Βιβιάνο στο σουτ του Ντέστρο. Οι παίκτες του Ρομπέρτο Ντοναντόνι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 23’ με τον Εμπαγιέ να νικάει τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ του Βέρντι. Η αποβολή του Τοροσίδη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου φάνηκε να προϊδεάζει ένα γκρανκινιολικό δεύτερο ημίχρονο.

Ακόμη και με 10 παίκτες, όμως, η Μπολόνια κρατούσε το 2-0 με σχετική άνεση και τελικά κατάφερε στο 78’ να κλειδώσει τη νίκη με τον Ορτζί Οκουόνκουο, ο οποίος τελείωσε μια υποδειγματική αντεπίθεση των γηπεδούχων. Με τη νίκη αυτή η Μπολόνια έφτασε τους 20 βαθμούς και ανέβηκε στην έβδομη θέση, ενώ μια θέση παραπάνω βρίσκεται η Σαμπντόρια με 26 πόντους.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ