aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαέ: «Έπαιξα, σκόραρα και εξελίχθηκα στην ΑΕΛ»

Μαέ: «Έπαιξα, σκόραρα και εξελίχθηκα στην ΑΕΛ»

Στους λόγους που τον οδήγησαν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας στην Φερεντσβάρος εξήγησε ο Ράιαν Μαέ λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον ουγγρικό σύλλογο. Ο Βέλγος επιθετικός ανέφερε ότι ο αδελφός του και πλέον συμπαίκτης του, Σάμι, του ανέλυσε τα πάντα για το Σύλλογο, ενώ στάθηκε στην ανέλιξη που είχε στην ΑΕΛ.

Οι σχετικές δηλώσεις

«Επέλεξα τη Φερεντσβάρος επειδή είναι μεγάλος σύλλογος. Η Φερεντσβάρος είναι ένας σύλλογος όπου μπορώ να εξελιχθώ, πιστεύω έπραξα σωστά που την επέλεξα. Ο αδερφός μου (Σάμι), μου μίλησε για τον Σύλλογο και με βοήθησε να πάρω την απόφαση να υπογράψω. Την τελευταία σεζόν εξελίχθηκα αρκετά. Αγωνίστηκα και μπόρεσα να σκοράρω σημαντικά γκολ για την ομάδα μου. Μία από τις ικανότητες μου είναι το ότι είμαι καλός στο τακτικό κομμάτι. Είμαι επιθετικός άρα ο κύριος μου στόχος είναι να σκοράρω. Ο Σύλλογος και εγώ έχουμε την ίδια φιλοδοξία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στην Ευρώπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ