aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μαχητές»: «Όχι μόνο τρέμετε την Ανόρθωση, αλλά την ζηλεύετε...»

«Μαχητές»: «Όχι μόνο τρέμετε την Ανόρθωση, αλλά την ζηλεύετε…»

Ανακοίνωση – απάντηση στον Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης ενόψει του ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά:

«Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε αλλά πάλι τους βλέπουμε να στριμώχνονται στο άγχος. Όσο περνάνε οι μέρες και κοντεύει η έναρξη του αγώνα και αντίπαλος είναι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ, τότε τα ψυχολογικά πάνε και έρχονται… Κινήσεις πανικού, λόγια στο διαδίκτυο γιατί πλέον αναγνωρίζουν τι έχει να ακολουθήσει. Εμείς έχει 11 χρόνια που δεν έχουμε πανηγυρίσει κάποιο τρόπαιο. Δεν έχουμε συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα και ξέρουμε ότι “μπόρα ήταν θα περάσει”. Δεν έχει μειωθεί η αξία του Σωματείου μας στην 109χρονη Ιστορία του, δεν έχουμε ξενερώσει και κάθε χρόνο (όσο τα γήπεδα ήταν προσιτά για όλους), τρελαινόμασταν ακόμα περισσότερο. Σε αντίθεση με αυτούς που πλέον τρέμουν στην ιδέα της εκθρόνισης. Σας το έχουμε πει ξανά. Όχι μόνο τρέμετε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ αλλά την ζηλεύετε σε σημείο που σας προκαλεί ψυχολογικά προβλήματα!

Υ.Γ. Αύριο θα σας δείξουμε κάτι αποκόμματα απ’ αυτά που γουστάρουν οι “εκ φύσεως” τάχα και καλά να μας την “πουν”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ