aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μαχητές» για Μασιά: «Δεν έχουμε σχέση με το φούτερ…»

«Μαχητές» για Μασιά: «Δεν έχουμε σχέση με το φούτερ…»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης τοποθετήθηκαν σχετικά με τη φωτογραφία του Δημήτρη Μασία που κυκλοφωρεί στο διαδίκτυο ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Αναλυτικά:

«Επειδή τις τελευταίες ώρες έχουμε γίνει δέκτες πολλών μηνυμάτων και για να προλάβουμε επιτήδειους κακοθελητές που θα προσπαθήσουν να πλήξουν το όνομα μας θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας.

Όλος ο κόσμος γνωρίζει τις απόψεις μας για τον συγκεκριμένο “κύριο”, αλλά και ανάμεσα στις τάξεις του κόσμου μας επικρατεί η λογική της εναντίωσης μας τόσα χρόνια, για ευνόητους λόγους και δεν χρειάζονται περαιτέρω.

Έτσι ξεκαθαρίζουμε πως ουδεμία σχέση έχουμε με το συγκεκριμένο φούτερ που βρέθηκε στο πλάι του και τον χώρο που προήλθε ή αγοράστηκε. Επίσης το θεωρούμε ντροπή όλο αυτό ανεξαρτήτου των πιο πάνω.

Τα επίσημα προϊόντα του κλιμακίου μας στην Ελ. Αμμόχωστο κοινοποιούνται είτε από την επίσημη σελίδα του Famagusta Ghetto είτε από την σελίδα του καταστήματος μας Maxhtec Shop».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ