aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαχητές: «Αύριο επιστρέφουμε, αύριο γουστάρουμε να τραγουδήσουμε...»

Μαχητές: «Αύριο επιστρέφουμε, αύριο γουστάρουμε να τραγουδήσουμε…»

Πανέτοιμοι και ενθουσιασμένοι για την αυριανή ανοικτή προπόνηση της Ανόρθωσης στο γήπεδο του Αχυρώνα Λιοπετρίου δηλώνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της «Κυρίας». Με ανακοίνωσή τους οι «Μαχητές» καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών και να υποστηρίξει τους ποδοσφαιριστές σε κόσμια πλαίσια.

Αναλυτικά:

«Αδέλφια,

Αύριο ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο μετά από διάστημα περισσότερο του ενός χρόνου. Αύριο ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ τρελά να τραγουδήσουμε για το έμβλημα μας, να πωρωθούμε για πάρτη του ΦΟΙΝΙΚΑ και στο τέλος να σηκώσουμε ψηλά τα κασκόλ μας, τραγουδώντας για την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ.

Όσο πιο κοντά γίνετε στην αγαπημένη μας πόλη, σε ένα θρυλικό και ιστορικό χωριό όπως είναι το Λιοπέτρι που η καρδιά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ κτυπά στους πιο δυνατούς παλμούς. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε και αύριο, να κατακλύσουμε το γήπεδο από όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού, σε μιαν επιστροφή που θα θυμίσει σε όλους τι πάει να πει γήπεδο με ατμόσφαιρα, τι πάει να πει 12ος παίκτης, τι πάει να πει MAXHTEC.

Αύριο λοιπόν καλούμε τον κόσμο όπως στηρίξει έμπρακτα με την παρουσία του και τα διάφορα που έχουμε διοργανώσει. Να υπενθυμίσουμε ότι από τις 17:30 μέχρι τις 18:00, σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο ίδρυμα θα γίνετε εγγραφή νέων εθελοντών δοτών, ώστε να παρέχουμε σε κόσμο που το έχει ανάγκη την κάθε δυνατή βοήθεια.

Στον χώρο εκεί θα πραγματοποιούνται και οι επετειακές εγγραφές του Παν.Συ.Φι. όπου σηματοδοτεί και την έναρξη τους για την φετινή χρονιά. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ. Θα υπάρχουν στον χώρο άτομα του Παν.Συ.Φι. όπου μπορείτε να ρωτήσετε για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Τέλος καλούμε τον κόσμο σε κόσμια πλαίσια να χαρούμε την αυριανή μέρα που τόσο έχουμε πεθυμήσει λόγω της αποχής για τα γνωστά συμφέροντα και τερτίπια τους με την κάρτα οπαδού.

– Δεν περιμέναμε κάποια άλλη εξέλιξη, βάση δηλώσεων προς το παρών, από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο για την στάση τους στο θέμα της κάρτας. Εξάλλου η λέξη κωλοτούμπα δεν είναι κάτι πρωτοφανές γι ´αυτούς.

– 1911 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

– 1994 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης Αμμοχώστου – 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΗΤΕC».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ