aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μαχητές»: «Αλλιώς θα χρειαστεί να πάρουμε τα δικά μας “όπλα”»

«Μαχητές»: «Αλλιώς θα χρειαστεί να πάρουμε τα δικά μας “όπλα”»

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης να «πολεμήσουν» για την ομάδα από την οποία πληρώνονται εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της «Κυρίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Απόψε έχετε μια καλή ευκαιρία να αποδείξετε γιατί αγωνίζεστε στην Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Πολεμήστε επιτέλους για την ομάδα από την οποία πληρώνεστε. Αν χάθηκαν όλα τα υπόλοιπα στον αθλητισμό, τουλάχιστον κάντε το καθήκον σας…. . Απόψε ίσως έχετε μια ευκαιρία ακόμη, να σώσετε όσα στραβά έχουν γίνει από τον Ιούλη μέχρι τώρα. Τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα, τις έχουμε επισημάνει εκεί που πρέπει και αποφύγαμε τις δημόσιες τοποθετήσεις. Πήγατε παίξατε με τα «όπλα» σας όπως φανερώνει η φωτογραφία και τώρα ήρθε η στιγμή να το δείξετε και στο γήπεδο. Αλλιώς θα χρειαστεί να πάρουμε τα δικά μας, που δεν μοιάζουν με αυτά.

Επίσης θέλουμε να πούμε σε κάποια συγκεκριμένα ΜΜΕ όπως είναι πιο προσεχτικοί κάθε φορά που αναφέρουν το όνομα του οργανωμένου μας συνόλου σε διάφορους τίτλους άρθρων τους και όπως να ενημερώνουν ποιος υπογράφει την κάθε τοποθέτηση. Ο Παν.Συ.Φι. δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση την προηγούμενη εβδομάδα για τα τεκταινόμενα στην ομάδα και ούτε μπήκε στην οποιαδήποτε διαμάχη με κανέναν ακόμα. Υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με το Δ.Σ. της ομάδας, μετά από δικό τους κάλεσμα για να δούμε τα θέματα τόσο περί ομάδας όσο και για την κάρτα φιλάθλου που σκότωσε τον αθλητισμό. Όταν γίνει θα σας ενημερώσουμε μέσω των επίσημων σελίδων μας. Να «επιβραβεύσουμε» και όσους αθλητικογράφους έχουν την στοιχειώδη αντίληψη και ικανότητα να διαβάζουν και να ξεχωρίζουν ανακοινώσεις του Παν.Συ.Φι. ή όχι. Κατάντησε «κατόρθωμα» στην Κύπρο κάποιος να ξέρει να γράφει σωστά και όχι παραπλανητικά, για λίγα περισσότερα κλικς.

Υ.Γ. Τελικά η μόνη χρησιμότητα της κάρτας ήταν για να χασκογελούν κάποιοι στις κάμερες.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ – MAXHTEC 1994

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ