aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Machine gun» από τη γαλλική Γουινέα!

«Machine gun» από τη γαλλική Γουινέα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δυο νίκες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια έχει πετύχει η Ανόρθωση, η οποία μετά το 3-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, επικράτησε 4-1 της Αλκής. Μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτά παιχνίδια δεν ήταν άλλος από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος σημείωσε πέντε τέρματα στα δυο φιλικά, πραγματοποιώντας χατ τρικ απέναντι στην Αλκή. Ο διεθνής επιθετικός από τη Γουινέα, ο οποίος αποκτήθηκε από τη γαλλική Παρί, ομάδα τρίτης κατηγορίας, έχει καταφέρει με το «καλημέρα» να δείξει μερικά από τα εξαιρετικά στοιχεία τα οποία τον συνοδεύουν.

Παίκτης δυνατός μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο οποίος μυρίζεται το γκολ. Τα δύο γκολ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του κόντρα στον Ολυμπιακό και τα άλλα τρία κόντρα στην Αλκή, δείχνουν αν μη τι άλλο ότι ξέρει μπάλα και είναι ικανός να βοηθήσει. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε ολοκληρωμένα συμπεράσματα για την αξία του Καμαρά, όμως δίχως αμφιβολία τα πρώτα δείγματά του είναι άκρως θετικά. Αν καταφέρει και στα παιχνίδια πρωταθλήματος να έχει την ίδια αποτελεσματικότητα, τότε ο Ρόνι Λέβι θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο 22χρονος στράικερ έχει ήδη κερδίσει και τη συμπάθεια της εξέδρας, μιας και οι φίλοι της Ανόρθωσης πάνε χρόνια να δουν ένα επιθετικό που να έχει το εύκολο γκολ και ήδη ο Καμαρά έχει δείξει τέτοια στοιχεία. Αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, τότε στην Κύπρο θα επιδιώξει να κάνει προσωπικό ρεκόρ τερμάτων, μιας και πέρσι που ήταν η πιο παραγωγική του σεζόν είχε σκοράρει 6 τέρματα σε 22 παιχνίδια. Θα είναι σημαντικό βέβαια για την Ανόρθωση να πάρει και αρκετά γκολ από τους ακραίους της επιθετικούς και να μην περιμένει μόνο από τον Καμαρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ