aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μάχη» Άρσεναλ - Γιουνάιτεντ για τον Πεπέ

«Μάχη» Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ για τον Πεπέ

Τον Νικολά Πεπέ φαίνεται πως θέλουν να αποκτήσουν οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 22χρονος επιθετικός της Λιλ «βγάζει μάτια» με τις εμφανίσεις του στη Ligue 1 και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του εξωτερικού.

Η Λιλ βέβαια αρνήθηκε πρόταση της Σαουθάμπτον το καλοκαίρι, όμως δύσκολα θα κάνει το ίδιο σε μια καλύτερη πρόταση από τις μεγάλες ομάδες του «νησιού», ή από άλλους ευρωπαϊκούς «κολοσσούς». Ο νεαρός επιθετικός, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022, έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή σεζόν, καθώς έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 12 παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος και όπως είναι λογικό, συνεχώς αυξάνονται οι «μνηστήρες».

Συγκεκριμένα, φήμες θέλουν τις Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου να ενδιαφέρονται για τον Γάλλο με Ιβοριανή καταγωγή, με τους Ζοζέ Μουρίνιο και Ουνάι Έμερι να ευελπιστούν να τον «κλέψουν» από τις δύο «υπερδυνάμεις». Άνθρωποι και των δύο βρετανικών ομάδων βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στη Γαλλία για να τον παρακολουθήσουν από κοντά και σύντομα αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ