aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάχες παντού σε διάστημα 23 ημερών

Μάχες παντού σε διάστημα 23 ημερών

Η σημερινή είναι η τελευταία ημέρα από τις τρεις, που βρίσκονται μακριά από τις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Από αύριο πιάνουν δουλειά γνωρίζοντας πως τους περιμένει αγωνιστικό βουνό ώς την επόμενη φορά που θα δοθεί ευκαιρία για διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής (Βουλγαρία-Κύπρος 13/10, Σλοβενία-Κύπρος 16/10).

Το Σάββατο θα αρχίσει η περιπέτεια των κιτρινοπράσινων στο πρωτάθλημα, αφού θα φιλοξενηθούν από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (20:00) και πέντε ημέρες αργότερα, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, θα γίνει η πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία περιλαμβάνει το ματς με τη Ζυρίχη στο ΓΣΠ (22:00). Ακολουθεί το δευτεριάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΑΕΚ Αρένα (24/10, 19:00) και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα διακοπεί μεν το πρωτάθλημα, αλλά οι κυπελλούχοι δεν γλιτώνουν. Διότι θα αντιμετωπίσουν είτε στις 29 είτε στις 30 του μήνα τον ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ (δεν αποφασίστηκε ακόμα σε ποιο γήπεδο).

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου θα γίνει η αναμέτρηση στο Λεβερκούζεν με την Μπάγερ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και είτε την Κυριακή 7 είτε τη Δευτέρα 8 του μήνα, η δεύτερη επίσκεψη στο «Αμμόχωστος», όπου θα διεξαχθεί το ματς με τον Ερμή.  Ένα απαιτητικό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αντόνι Ιραόλα, σε διάστημα 23 ημερών (15/9-8/10). Εν τω μεταξύ, αναμένεται και ο ορισμός των αναβληθέντων αγώνων της 1ης και της 2ης αγωνιστικές απέναντι σε Πάφος FC και Απόλλωνα, αντιστοίχως.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπως προαναφέραμε, επιστρέφουν αύριο Δευτέρα στις προπονήσεις και θα εισέλθουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα. Ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, απέναντι σε μία ομάδα που έκανε πολλές φορές τη ζημιά στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και σίγουρα οι κιτρινοπράσινοι δεν θέλουν με τίποτα να ξεκινήσουν με απώλειες το πρωτάθλημα.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι ο τιμωρημένος Γιάννου και ο τραυματίας Λαμπάν. Ο Γιάννου μεταφέρει τιμωρία από την περσινή σεζόν, όταν είχε αποβληθεί στον τελικό του κυπέλλου και θα απουσιάσει από τα πρώτα πέντε παιχνίδια της ΑΕΚ. Έτσι, το βάρος στην επίθεση αναμένεται να επωμιστεί ο Τολεμές, ο οποίος επωφελείται της διακοπής και προσπαθεί να φθάσει στα επίπεδα που θέλει και ο ίδιος για να επιστρέψει δριμύτερος και πανέτοιμος για να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε πέρσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ