aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαχαίρωσαν τρεις οπαδούς της Σέλτικ μετά το ματς με τη Λάτσιο!

Μαχαίρωσαν τρεις οπαδούς της Σέλτικ μετά το ματς με τη Λάτσιο!

Σε αιματηρή βεντέτα φαίνεται πως εξελίσσεται η συνάντηση οπαδών της Σέλτικ και της Λάτσιο, που αναμετρήθηκαν χθες στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Τρεις οπαδοί της Λάτσιο δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι, σε δύο διαφορετικά περιστατικά που έγιναν μετά το παιχνίδι το δύο ομάδων.

Η αρχή έγινε χθες το βράδυ, όταν άνδρες με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους επιτέθηκαν σε δύο οπαδούς των Κελτών έξω από παμπ και τους τραυμάτισαν με μαχαίρι στα πόδια. Ο ένας από τους δύο, 52 ετών, βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Σήμερα χρειάστηκε ιατρική φροντίδα ένας ακόμα, 20 ετών, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι χαμηλά στην πλάτη, ενώ επίθεση δέχτηκε και πούλμαν που μετέφερε οπαδούς του σκοτσέζικου συλλόγου, όταν αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω βλάβης, χωρίς όμως να τραυματιστεί σοβαρά κάποιος από τους επιβαίνοντες.

Η αντιπαλότητα των δύο ομάδων «άναψε» μετά από ρατσιστικά συνθήματα των «λατσιάλι» και αντιφασιστικό πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί της Σέλτικ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Σέλτικ Παρκ», που απεικόνιζε τη στιγμή της εκτέλεσης του Μπενίτο Μουσολίνι με το μήνυμα «Follow your leader» (μτφ. ακολουθήστε τον ηγέτης σας).

Μάλιστα, και στο χθεσινό παιχνίδι η εξέδρα των Κελτών «απάντησε» με αντίστοιχο τρόπο σε ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν, παρότι η ιταλική αστυνομία είχε απαγορεύσει αυστηρά την ανάρτηση αντίστοιχου πανό. Η απαγόρευση αυτή τους ανάγκασε να γίνουν… εφευρετικοί και είχε ως αποτέλεσμα να αναπαρέστησαν την χαρακτηριστική εικόνα της εκτέλεσης του Ιταλού δικτάτορα, σηκώνοντας ανάποδα έναν φίλο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ