aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μαχαιριά» του Ντε Κολό στην εκπνοή, «δώρο» στον Ολυμπιακό!

«Μαχαιριά» του Ντε Κολό στην εκπνοή, «δώρο» στον Ολυμπιακό!

Σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι και ο… τελικός της Ευρωλίγκας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε νικηφόρα από την Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας με 79-81 της Φενέρμπαχτσε. Στο 21-5 πλέον η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που «κλείδωσε» την πρώτη θέση. Οσο για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έπεσε στο 18-8 (όσο και ο Ολυμπιακός που υπερτερεί στην ισοβαθμία), χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανέβει εκείνη στην 2η θέση της βαθμολογίας, μετά την ήττα των Πειραιωτών από την Μπαρτσελόνα.

Το ματς είχε συγκλονιστική εξέλιξη και κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Εκείνος που το έκρινε, ήταν ο Νάντο Ντε Κολό, καθώς με τζαμπ σουτ από τα 6 μέτρα στην εκπνοή, «σκότωσε» τους Τούρκους.

Εμφάνιση… καριέρας για τους νικητές έκανε ο Βορόντσεβιτς με 17 πόντους και 5/5 τρίποντα, ενώ ακόμη ξεχώρισαν οι Χίγκινς και Ροντρίγκεθ. Από πλευράς γηπεδούχων που έφτασαν πολύ κοντά στην παράταση, Μέλι με 18 πόντους, Βέσελι με 13π. και 7 ριμπάουντ ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν.

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 40-44, 58-54, 79-81

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ