aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛύτρωση στο 94’ η Μαρσέιγ!

Λύτρωση στο 94’ η Μαρσέιγ!

Το αήττητο σερί που έτρεχε εδώ και 7 αγωνιστικές κατάφερε να διευρύνει η Μαρσέιγ, καθώς έπεσε από την… Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι. Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά βρέθηκε με την έναρξη του ματς πίσω στο σκορ στην έδρα της Μπορντό, χάρη στο γκολ του Ντε Πρεβίλ στο 3’ και από εκείνο το σημείο προσπαθούσε ανεπιτυχώς να ξαναμπεί στο ματς.

Τελικά, η επιμονή που επέδειξε δικαιώθηκε στο 94’! Έπειτα από μια στημένη φάση και κωλυσιεργία στην περιοχή της Μπορντό, ο Σανσόν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1, με τον διαιτητή να σφυρίζει ταυτόχρονα και τη λήξη.

Για τους Μασσαλούς, αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου ο Κώστας Μήτρογλου, με τον διεθνή επιθετικό να χάνει δύο καλές ευκαιρίες. Η πρώτη σημειώθηκε στο 40’, με την κεφαλιά του από τη σέντρα του Σανσόν να μην βρίσκει το στόχο ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ που επιχείρησε στο 54’.

Αξίζει, πάντως να σημειωθεί, ότι στην έδρα της Μπορντό υπάρχει πλέον… κατάρα για τη Μαρσέιγ, καθώς συνεχίστηκε μια αρνητική παράδοση 40 χρόνων, περίοδο στην οποία οι Μασσαλοί δεν μπορούν να φύγουν ποτέ με τη νίκη από το 1977, φτάνοντας στα 33 συνεχόμενα ματς χωρίς επικράτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ