aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛύτρωση στο 94’ για Λέστερ (vid)

Λύτρωση στο 94’ για Λέστερ (vid)

Ένα γκολ του Ιχενάτσο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν αυτό που χρειάστηκε η Λέστερ για να κάμψει την αντίσταση της Μπράιτον με 1-0 και μαζί το εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup.

Το πρώτο ημίχρονο στο «King Power Stadium» ήταν κάκιστο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό και να μην καταφέρνουν να κάνουν ούτε μια τελική στον στόχο. Στην επανάληψη, η εικόνα άλλαξε ελαφρώς, με τις «αλεπούδες» να προσπαθούν για το πολυπόθητο γκολ, που ήρθε τελικά στο 94’ και χάρισε την πρόκριση.

Ένα και να «καίει» και η Σέφιλντ

Άλλο ένα εισιτήριο για την 8άδα του FA Cup πήρε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που επικράτησε με το ίδιο σκορ της Μπρίστολ Σίτι. Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στις «λεπίδες», οι οποίες είχαν δοκάρι με τον Λοβ στο 41’. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι του Σαρπ στο 66’, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μόσον. Στο τελευταίο ημίωρο, οι παίκτες της Σέφιλντ έκαναν καλή διαχείριση και έφτασαν εύκολα στη νίκη.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ