aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛύτρωση και ανάσα στο 93’ για τη Μονακό

Λύτρωση και ανάσα στο 93’ για τη Μονακό

Από τον παράδεισο στην… κόλαση και ξανά στον παράδεισο για την Μονακό, που έφτασε τις τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Σαμπιονά και πλέον «αναπνέει» πιο ελεύθερα ενόψει της συνέχειας.

Οι μονεγάσκοι, επικράτησαν 3-2 της Ρεάν για την 10η αγωνιστική στο «Λουί Ντε» σε ένα… ροκ παιχνίδι που κρίθηκε με γκολ του Μπεν Γεντέρ στο 93ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης, είχε ανοίξει στο σκορ για τους γηπεδούχους στο 3ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Μαουάσα στο 12’ για τους φιλοξενούμενους. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η Ρεν πέτυχε την πλήρη ανατροπή, αφού προηγήθηκε 2-1 με σκόρερ των Ουνού στο 48’.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Μονακό πήρε ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων και ισοφάρισε λίγο αργότερα με τον Σλιμανί. Δεν έμεινε όμως εκεί και δικαιώθηκε, καθώς πέτυχε και αυτή με τη σειρά της ανατροπή στην ανατροπή στις καθυστερήσεις. Έτσι, έφτασε στην 12η θέση στους 12 βαθμούς, όσους έχει και η Ρεν, που παρέμεινε χωρίς νίκη για έβδομη αγωνιστική, μετά τις τρεις συνεχόμενες στην αρχή της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ