aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛύτρωσε τη Λίβερπουλ ο… Μιλιβόγεβιτς! (videos)

Λύτρωσε τη Λίβερπουλ ο… Μιλιβόγεβιτς! (videos)

Γλίτωσε τα χειρότερα με… χορηγία Μιλιβόγεβιτς η Λίβερπουλ! Ενώ για 73′ λεπτά, στο «Άνφιλντ», οι «κόκκινοι», όχι μόνο δεν μπορούσαν να διασπάσουν το αμυντικό τείχος του Φρανκ Ντε Μπουρ, αλλά κινδύνεψαν ακόμη και να βρεθούν πίσω στο σκορ από την Κρίσταλ Πάλας, ήρθε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού να… δωρίσει στους γηπεδούχους την πρώτη τους νίκη στη φετινή Premier League! Ο Σέρβος, λοιπόν, έκανε ένα τραγικό -για την κλάση του- κοντρόλ, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Μανέ και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των «αετών», έδωσε το πρώτο «τρίποντο» στους κόκκινους.

Οι τελευταίοι, πάντως, ήταν, σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης, αποκαρδιωτικοί, ενώ, αν δεν ενισχυθούν στην άμυνα, είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως θα έχουν πάρα πολλά προβλήματα φέτος, σε Αγγλία και Ευρώπη. Το… κοντέρ, παρ’ όλα αυτά, «έγραψε» 72% κατοχή και 19 τελικές για το σύνολο του Γίρκεν Κλοπ, ο οποίος είδε τον Μπεντέκε να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 58′ (η μεγαλύτερη στο ματς), για να «τιμωρήσει» ξανά την πρώην ομάδα του!

Από εκεί και πέρα, ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να εντυπωσιάζει, ήδη, στον πάγκο της Γουότφορντ! Μια βδομάδα αφότου «τσίμπησε», με το 3-3, βαθμό από τη Λίβερπουλ, ο Πορτογάλος οδήγησε τις «σφήκες» στην πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 της Μπόρνμουθ, εκτός έδρας!

Σπουδαίο «διπλό», δε, πήρε και η Γουέστ Μπρομ, επικρατώντας 1-0 της Μπέρνλι. Όσο για τη Λέστερ, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη νεοφώτιστη Μπράιτον, που ακόμη «ψάχνεται».

Για το τέλος, αφήσαμε το… χιτσκοκικό παιχνίδι στο Σαουθάμπτον! Η ομώνυμη ομάδα προηγήθηκε γρήγορα, 2-0 της Γουέστ Χαμ και σε συνδυασμό με την ανόητη αποβολή του Αρναούτοβιτς (για δολοφονική αγκωνιά) στο 33′, όλα έδειχναν πως είχαν τελειώσει. Τα «σφυριά», ωστόσο, με τα πρώτα, δύο γκολ του Τσιτσαρίτο με τη φανέλα τους, ισοφάρισαν σε 2-2, για να φτάσουμε, όμως, στο 91′ και στο πέναλτι που είδε μόνο ο ρέφερι της αναμέτρησης, με τον Όστιν να «γράφει» το τελικό 3-2για τους «άγιους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ