aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛύσεις που λύνουν τα χέρια του Λέβι

Λύσεις που λύνουν τα χέρια του Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο παιχνίδι με την Αναγέννηση ο Ρόνι Λέβι είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει στο δεύτερο ημίχρονο πολλά και διάφορα στη διάταξη και στα πρόσωπα της ενδεκάδας στην Ανόρθωση. Μετέτρεψε το σύστημά του σε 4-4-2 δοκιμάζοντας να παίξει με δύο επιθετικούς στην κορυφή, έπαιξε με 3-5-2 για λίγο, έπαιξε και με επιτελικό τον Ράγιος και γενικά ήταν φανερό ότι ήθελε να πειραματιστεί και να δει κάποια πράγματα.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Ισραηλινός με το ζόρι έβγαζε ενδεκάδα, ενώ τώρα έχει και την ευχέρεια αλλαγής συστήματος αλλά και προσώπων. Μια σκέψη που έχει στο μυαλό του ο Λέβι είναι να προχωρήσει σε αλλαγή συστήματος και να δοκιμάσει να παίξει με δύο επιθετικούς κορυφής.

Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να «παντρέψει» τους Καμπρέρα και Άλβες στην ίδια ενδεκάδα ο ίδιος είπε ότι είναι μια επιλογή. Μια επιλογή η οποία είναι πολύ πιθανόν να τη δούμε πολύ σύντομα. Δεν αποκλείεται ακόμη και από την αναμέτρηση με τη Δόξα, όμως θα πρέπει να δουλευτεί σωστά για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το να ξεκινήσει από την αρχή με δύο επιθετικούς δεν είναι το πιο πιθανό σενάριο, όμως μέσα από την εξέλιξη του αγώνα ο Λέβι είναι ορατό να συνεχίσει τις αλλαγές συστημάτων. Η νέοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν σε συνδυασμό με το ανέβασμα αρκετών από τους παλιούς, όπως οι Βίκτορ, Ράγιος, Γκάμπριελ, λύνουν τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας και αυξάνουν τις επιλογές.

Επίσης σημαντικό και χρήσιμο είναι ότι αρκετοί παίκτες δίνουν λύσεις σε διαφορετικές θέσεις. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα, πέρα από αλλαγή συστήματος, και εσωτερικών αλλαγών κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Λέβι βλέποντας όλα τα πιο πάνω τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ