aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Λυπάμαι για τον Γκόρντον…»

«Λυπάμαι για τον Γκόρντον…»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε στη Cytavision και τόνισε πως ήδη στο μυαλό του έχει το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. «Ήταν δύσκολο. Ξέραμε πως θα ήταν έτσι. Παλεύουμε για κάθε βαθμό. Ήταν τρεις σημαντικοί βαθμοί και κοιτάζουμε το επόμενο. Ένα μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Νομίζω πάμε καλά φέτος και έχει ενδιαφέρον η συνέχεια», είπε αρχικά.

«Γνωρίζαμε πως θα παίξουν αμυντικά οι αντίπαλοι. Πρέπει να παίξεις με υπομονή και να κυκλοφοράς τη μπάλα απέναντι σε μικρότερες ομάδες. Καταφέραμε να βρούμε γκολ και να κερδίσουμε», είπε για τον Άρη και σχετικά με το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, πρόσθεσε: «Ζω για να παίζω σε αυτά τα παιχνίδια. Για αυτά τα παιχνίδια προπονείσαι και δουλεύεις. Θα είναι δύσκολο αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Λυπάμαι που ο Γκόρντον δεν μπορεί να παίξει, αλλά θα παλέψουμε».

Για τον κόσμο κατέληξε: «Είναι εντυπωσιακοί όπως πάντα. Εύχομαι να δω ένα γεμάτο γήπεδο την Τετάρτη, χωρίς προβλήματα. Να μας υποστηρίξουν και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ