aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛύγισε τον… Ρανιέρι η Ντιζόν του Αμπέντ

Λύγισε τον… Ρανιέρι η Ντιζόν του Αμπέντ

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε στη Γαλλία η Ντιζόν. Η ομάδα του Μεντί Αμπέντ (μπήκε ως αλλαγή στο 77’) επικράτησε 1-0 της φορμαρισμένης Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι και πήρε σημαντική ανάσα, κρατώντας απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Αφετέρου, τα «καναρίνια» κινδυνεύουν να πέσουν από την τρίτη θέση, καθώς παραμονεύουν Λιόν, Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ταβάρες στο 20ο λεπτό.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Καέν, που λύγισε (1-0) και την Τρουά με το τέρμα του Ροντελίν και έτσι βρέθηκε στην έκτη θέση και μόλις δύο βαθμούς από την πρώτη τριάδα με τα τωρινά δεδομένα. Χορταστικό ματς ανάμεσα σε Στρασβούργο και Ανζέ, με τις δύο ομάδες να παίρνουν στο τέλος από έναν βαθμό με το 2-2, όπου σημειώθηκαν τρία γκολ από το 68ο λεπτό μέχρι το 77ο λεπτό.

Απέδρασε από το Μονπελιέ η Ρεν. Με το τέρμα του Μπράντον στο 59ο λεπτό έφθασε σε δεύτερο σερί «τρίποντο» και στους δώδεκα βαθμούς που την έχουν κοντά, αλλά και σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ισόπαλη έληξε η μάχη ανάμεσα σε Γκινγκάμπ και Αμιάν, με τα δύο τέρμα της αναμέτρησης να μπαίνουν στο πρώτο μέρος σε ένα αποτέλεσμα, που θεωρείται θετικό για τους φιλοξενούμενος, καθώς πρόκειται για κερδισμένο βαθμός για την ομάδα του Πελισιέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ