aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Λύγισε» την Βαλένθια και επέστρεψε στις νίκες η Αρμάνι

«Λύγισε» την Βαλένθια και επέστρεψε στις νίκες η Αρμάνι

Έσπασε η «κατάρα» για την Αρμάνι Μιλάνο μετά από πέντε ματς. Οι Ιταλοί επικράτησαν εντός έδρας της Βαλένθια με 78-71 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και πλέον επιστρέφουν στον δρόμο προς τα playoffs της διοργάνωσης.

Η «προβληματική» εικόνα που παρουσιάζει η Αρμάνι τον τελευταίο μήνα συνεχίστηκε και στο πρώτο ημίχρονο τους ματς κόντρα στην σαφώς πιο αδύναμη Βαλένθια, που αν και τον τελευταίο καιρό έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το ρόστερ των Ιταλών.

Μπορεί οι Ντε λα Βάλε και Ταρζέφσκι να έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα τους με 26-24 (10’), ωστόσο στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, το σκοράρισμα μειώθηκε αισθητά και η Βαλένθια «έκλεισε» το ημίχρονο με το ισόπαλο 43-43.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του παιχνιδιού και επιμέρους σκορ 19-10 στο 3ο δεκάλεπτο, πήραν μια διαφορά ασφαλείας την οποία όσο και αν οι Ισπανοί προσπάθησαν να μαζέψουν δεν το κατάφεραν, με το τελικό σκορ να δίνει σπουδαία νίκη στην ομάδα του Μιλάνο.

Τα δεκαλεπτα: 26-24, 43-43, 62-53, 78-71

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ