aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛουκάκου: «Με άλλαξε ο Ζλάταν»

Λουκάκου: «Με άλλαξε ο Ζλάταν»

Μπορεί η συνεργασία τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κράτησε κάτι λιγότερο από έναν χρόνο, αλλά ο Ρομελού Λουκάκου φαίνεται να έμαθε πολλά από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Σε δηλώσεις του, ο 25χρονος Βέλγος ανέφερε ότι ο Σουηδός σταρ τον άλλαξε και τον βοήθησε στον τρόπο παιχνιδιού του.

«Ό,τι έμαθα από τον Ζλάταν ήταν πολύ χρήσιμο, μου έλεγε ιστορίες από τις θητείες του σε Ίντερ, Μίλαν, Μπαρτσελόνα και Άγιαξ. Όταν τον έβλεπα στις προπονήσεις να είναι τόσο ανταγωνιστικός, είχα μείνει άφωνος. Σε κάθε προπόνηση ήμασταν αντίπαλοι, μιας και αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση, αλλά θυμάμαι μία που ήταν πολύ ανταγωνιστικός απέναντί μου. Τότε ήξερα ότι αυτός ο τύπος θέλει να παλέψει και να κερδίσει την θέση του. Αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξα. Ο “Ίμπρα” μου άνοιξε τα μάτια. Έτσι, έμαθα να επικεντρώνομαι μόνο στο να δουλεύω σκληρά και να το απολαμβάνω. Ήταν επίσης ένας πολύ καλός χαρακτήρας, με τον οποίο μπορούσες να διασκεδάσεις και έκανε καλό στα αποδυτήρια», ήταν τα λόγια του επιθετικού των «κόκκινων διαβόλων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ