aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛόρια: «Δεν περίμεναν πολλοί να κερδίσει ο Απόλλων»

Λόρια: «Δεν περίμεναν πολλοί να κερδίσει ο Απόλλων»

Την άποψη ότι δεν περίμεναν πολλοί να κερδίσει ο Απόλλων στο ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης Γκιόργκι Λόρια με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ψάχνει πυροσβεστήρα για τις φωτιές του Κετσπάγια

Μίλησε μεταξύ άλλων παράλληλα για τους Μπίσεσβαρ και Ντιγκινί, την παρ’ ολίγον συμφωνία με τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν, το Ελλάδα – Γεωργία και τον Νινούα που στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έπαιξε για την Ανόρθωση.

Όσα δήλωσε ο Γκιόργκι Λόρια:

Πως είναι στην Ανόρθωση: «Ξεκινήσαμε τα πλέι οφ. Είχαμε ματς με την ΑΕΚ Λάρνακας αλλά ήμασταν άτυχοι και χάσαμε 2-1. Είμαστε τέταρτοι και στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ».

Για τους Μπίσεσβαρ και Ντιγκινί: «Νίκησαν κόντρα στην Ομόνοια. Ήταν μεγάλο παιχνίδι, ήταν ένας πόντος η διαφορά. Στα πλέι οφ δεν μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν περίμεναν πολλοί να κερδίσει ο Απόλλων. Δεν ξέρω τι έκανε την προηγούμενη χρονιά ο Ντιγκινί αλλά φέτος είναι σε πολύ καλή φόρμα είναι ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος, είναι top class παίκτης. Ο Μπίσεσβαρ είναι σπουδαίος παίκτης, ήρθε από τον ΠΑΟΚ, έπαιξε σε υψηλό επίπεδο και δίνει αυτοπεποίθηση στον Απόλλωνα».

Για τον ΠΑΟΚ και την παρ’ ολίγον συμφωνία τους: «Είναι αλήθεια. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη, μιλήσαμε αλλά δεν ήρθαμε σε συμφωνία. Ήθελα πολύ να παίξω στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ήταν το 2014 η το 2015. Όταν έφυγα από τον ΟΦΗ πήγα στη Θεσσαλονίκη για διαπραγματεύσεις. Φτάσαμε πολύ κοντά αλλά δυστυχώς δε συμφωνήσαμε. Δε θυμάμαι με ποιους μίλησα. Ήταν ή ο τεχνικός διευθυντής ή ο πρόεδρος. Δε θέλω να πω λάθος ονόματα».

Έχει δει ματς του ΠΑΟΚ ώστε να μιλήσει για την απόδοση των Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς: «Όχι δεν έχω δει τα φετινά παιχνίδια και δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα».

Για τον αγώνα της Γεωργίας με την Ελλάδα: «Πριν αρχίσει ο όμιλος όλοι μιλούσαν για Ισπανία και μετά Σουηδία και Ελλάδα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα παίζαμε τόσο καλό επίπεδο ότι η απόδοσή μας θα ήταν τόσο καλή. Στα παιχνίδια με Σουηδία και Ισπανία, δεν αμυνθήκαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε. Και στην Ελλάδα κάναμε το ίδιο».

Για τον Κβαρακτσέλια: «Έχει απίστευτη ποιότητα. Είναι φανταστικός παίκτης και για αυτό είναι στο ραντάρ μεγάλων ομάδων που ενδιαφέρονται γι αυτόν. Θα πάει σύντομα σε μεγάλη ομάδα και θα κάνει σπουδαία καριέρα».

Για τον Νινούα: «Είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα. Χτυπάει τα στημένα σαν πέναλτι. Πιστεύω θα βρει τον χρόνο του, χρειάζεται προσαρμογή και του εύχομαι καλή επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ