aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛοιπόν, Λαβόρδε, πάμε πάλι από την αρχή…

Λοιπόν, Λαβόρδε, πάμε πάλι από την αρχή…

Ο Ρικάρντο Λαβόρδε προφανώς μετά την κριτική που δέχθηκε από τα διαδικτυακά ΜΜΕ και φίλους της Ανόρθωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέσυρε την ανάρτησή του πολύ πριν από την… ώρα της αυτόματης διαγραφής της στο instagram.

O Koλομβιανός χαρακτήρισε πολύ καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία με την Πάφος FC για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το πιο πάνω μήνυμα θα δικαιολογείτο, λέμε τώρα, αν το έγραφε ένας νεοαποκτηθέντας που δεν γνωρίζει τι εστί Ανόρθωση στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Η ανάρτηση του Λαβόρδε που μάλλον ξέχασε που ήρθε να αγωνιστεί

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο Λαβόρδε διανύει δεύτερη θητεία στην ομάδα της Αμμοχώστου. Ξέρει πολύ καλά τις απαιτήσεις του συλλόγου και μάλλον τους στόχους του στη φετινή σεζόν. Δεν νοείται ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης να χαρακτηρίζει θετικό αποτέλεσμα την ισοπαλία απέναντι σε ομάδα που τερμάτισε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Οι δύο παθογένειες, ο Ντουρίς και οι αργοπορημένες αλλαγές

Είναι εγκληματικό και προσβάλει τόσο τον ίδιο, όσο και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος τον λατρεύει και τον αποθέωσε στο αεροδρόμιο όταν επέστρεψε στην Κύπρο. Κάποιος, λοιπόν, να υπενθυμίσει στον Λαβόρδε που έχει έρθει, ποιες είναι οι απαιτήσεις της «Κυρίας» και να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να είναι όσο το δυνατό γρηγορότερα στο γήπεδο και να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν και πλήρωσαν σημαντικό ποσό για να τον ντύσουν ξανά στα κυανόλευκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ