aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛήξη συναγερμού με Ντούρις, η άφιξη του Καλτσά και οι… μετεγγραφές

Λήξη συναγερμού με Ντούρις, η άφιξη του Καλτσά και οι… μετεγγραφές

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο για επιπλέον ενίσχυσης στην Ανόρθωση, ενώ ο Καλτσάς αναμένεται εντός της ημέρας στο νησί μας ώστε να ολοκληρωθεί το deal με την «Κυρία». Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) αναφέρθηκε και στο φιλικό με την ΕΝΠ όπως επίσης και στην κατάσταση του Ντούρις.

Αναλυτικά:

Για τον Σαντίκ: «Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που είναι επιλογή χαμηλού ρίσκου, γνωρίζουμε τι μπορεί να προσφέρει, είναι απόλυτα έτοιμος, έκανε προετοιμασία με την Ταραγόνα. Δεν χρειάζεται να φύγουν οι άλλοι δύο επιθετικοί, είναι απλά φήμες».

Για τον Καλτσά: «Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί στην Κύπρο, αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του. Μέσα από τα επόμενα φιλικά ο προπονητής μας θα καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα και το σύστημα».

Για τις μετεγγραφές: «Μένουν αρκετές μέρες, εάν θεωρήσει ο προπονητής ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα τότε δεν αποκλείεται να γίνει κάτι».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Είμαστε κοντά να ξεπεράσουμε τα 3300 εισιτήρια, τέτοια περίοδο είναι πολύ πιο χαμηλός ο ρυθμός, αναμένουμε πως με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα αυξηθεί ο αριθμός».

Για το φιλικό με την ΕΝΠ και τον Ντούρις: «Ο Ντούρις θα είναι διαθέσιμος, το φιλικό θα γίνει στη Σωτήρα. Οι οπαδοί των ομάδων θα φιλοξενηθούν στην ίδια κερκίδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ