aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίβερπουλ: Βγάζει στη σέντρα τους χούλιγκάνς της

Λίβερπουλ: Βγάζει στη σέντρα τους χούλιγκάνς της

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει με αυστηρό τρόπο τη συμπεριφορά οπαδών της που προχώρησαν σε επιθέσεις κατά πολιτών στην Βαρκελώνη εξέδωσε η Λίβερπουλ.

Ο ποδοσφαιρικός πλανής περιμένει με μεγάλη αγωνία την πρώτη μάχη της Μπαρτσελόνα με την Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League, όμως φαίνεται πως κάποιοι δεν ενδιαφέρονται και τόσο για το αποτέλεσμα στο χορτάρι αλλα για το πώς θα αμαυρώσουν το πρεστίζ της ομάδας τους.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν σίγουρα εκείνοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ που επέδειξαν βίαιη και παραβατική συμπεριφορά την παραμονή του αγώνα των δύο ομάδων, κάνοντας επίθεση κατά πολιτών και υπαλλήλων ξενοδοχείων στην Βαρκελώνη και αναγκάζοντας την ισπανική αστυνομία να προχωρήσει σε έξι συλλήψεις.

Τα άσχημα αυτά περιστατικά έκαναν το γύρο του κόσμου μέσω videos που τραβήχτηκαν και αναπαράχτηκαν μέσω των social media εδώ και αρκετές ώρες, με την Λίβερπουλ από την πλευρά της να δείχνει με το δάχτυλο τους συγκεκριμένους οπαδούς εκδίδοντας ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ