aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίβερπουλ: Το έζησε, 30 χρόνια μετα, Πρωταθλήτρια Αγγλίας 2020! (pics & vids)

Λίβερπουλ: Το έζησε, 30 χρόνια μετα, Πρωταθλήτρια Αγγλίας 2020! (pics & vids)

Είναι αλήθεια, είναι επίσημο, το είδε πλέον όλος ο κόσμος! Η Λίβερπουλ για πρώτη φορά μετά το 1990 πήρε το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ και ο Τζόρνταν Χέντερσον λαμβάνοντας τον τίτλο από τα χέρια του Κένι Νταλγκλίς, έγινε ακόμα ένας αρχηγός στην ιστορία των «κόκκινων» που σηκώνει ψηλά στον ουρανό το βραβείο της κατάκτησης της κορυφής!

Τα φώτα στο «Άνφιλντ» έσβησαν μετά το εντυπωσιακό 5-3 επί της Τσέλσι, το τρόπαιο πήγε στο ειδικό stage όπου είχε αρχίσει το Lights-show και ο Κένι Νταλγκλίς περίμενε τον Κλοπ κι έναν – έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τους δώσει τα μετάλλιά τους.

Οι οικογένειες των μελών της Λίβερπουλ ήταν παρόντες στην εξέδρα σε συγκεκριμένο σημείο και προς τα εκεί χαιρετούσαν άπαντες, ο κόσμος ήταν ακριβώς απ’ έξω κατά χιλιάδες και πανηγύριζε παρά τις συστάσεις για να παραμείνουν στα σπίτια τους και ο Τζόρνταν Χέντερσον, το έζησε κι αυτό!

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, το Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ο αρχηγός που είναι τραυματίας και χάνει αυτά τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, έκανε τα γνωστά πατηματάκια του με το τρόπαιο στα χέρια και το σήκωσε ψηλά στον ουρανό για να γραφτεί η ιστορία!

Λίβερπουλ Πρωταθλήτρια Αγγλίας 2020!

Live…

Ποιος κορονοϊός και ποια κοινωνική αποστασιοποίηση; Χιλιάδες φίλαθλοι της Λίβερπουλ γιορτάζουν έξω από το «Άνφιλντ» την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απονομή του τροπαίου στον αρχηγό Τζόρνταν Χέντερσον.

00:29 Ολα έτοιμα μέσα στο Ανφιλντ. Οι οικογένειες των παικτών στο γήπεδο…

00:34 Ο Κλοπ ανέβηκε στην εξέδρα μέσα στην τρελή χαρά.

00:36 Ολη η ομάδα των βοηθών και ο Κλοπ τους αποθεώνει.

00:36 Ο Αλισον θα πάρει πρώτος το μετάλλιο και ακολουθούν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

00:44 Η ώρα του αρχηγού, ο Χέντερσον αποθεώνεται! Ωρα για την απονομή.

00:45 Βεγγαλικά, μετατρέπουν το Ανφιλντ στον παράδεισο των Reds.

Fireworks are set off outside Anfield Stadium

00:54 Ολοι τραγουδουν το You’ll Never Walk Alone… Συγκινημένος ο Νταλγκλίς, μια εικόνα 1000 λέξεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ