aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίβερπουλ – Premier League: 11η εκτός έδρας, μόλις μία νίκη σε εννιά ματς! (pic)

Λίβερπουλ – Premier League: 11η εκτός έδρας, μόλις μία νίκη σε εννιά ματς! (pic)

Το τεράστιο πρόβλημα της φετινής Λίβερπουλ εκτός έδρας συνεχίστηκε με την ήττα στη Σαουθάμπτον, η οποία φέρνει, πλέον, τους Reds στην 11η θέση της επιμέρους βαθμολογίας, μόλις με μία νίκη μακριά από το γήπεδό της!

Μπορεί στο «Άνφιλντ» να «τρέχει» το μεγαλύτερο αήττητο σερί της ιστορίας της (67 ματς, 2ο μεγαλύτερο ιστορικά στην 1η κατηγορία), όμως, η Λίβερπουλ ουσιαστικά το «διαγράφει» ως τώρα στη σεζόν, με την κάκιστη πορεία της εκτός έδρας.

Η ήττα από τη Σαουθάμπτον δεν σήμανε απλά… κακό ποδαρικό στο 2021, αλλά και το 8ο από τα 9 παιχνίδια που αδυνατεί να πάρει τη νίκη μακριά από το γήπεδό της.

Και παρά το ότι ήταν η μόλις 2η ήττα συνολικά στο πρωτάθλημα, μετά την εφτάρα από την Άστον Βίλα, το νέο στραβοπάτημα για την πρωταθλήτρια του Γιούργκεν Κλοπ τους κατατάσσει, πλέον, στην 11η θέση της βαθμολογίας στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, με μόλις 11 βαθμούς.

Μάλιστα, η θέση της θα μπορούσε να είναι ακόμη χαμηλότερη, καθώς η ισόβαθμη Τσέλσι (11β.), η Κρίσταλ Πάλας, η Μπράιτον και η Νιούκαστλ μετρούν λιγότερα παιχνίδια εκτός έδρας.

Στην 1η θέση της επιμέρους κατάταξης βρίσκεται η Λέστερ (22 β.), με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ακολουθεί στο -3 και με 2 παιχνίδια λιγότερα, παραμένοντας αήττητη ως τώρα εκτός «Ολντ Τράφορντ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ