aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίβερπουλ: Όταν ο Κλοπ απέρριψε τον Μανέ γιατί έμοιαζε με ράπερ

Λίβερπουλ: Όταν ο Κλοπ απέρριψε τον Μανέ γιατί έμοιαζε με ράπερ

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «Made in Senegal» που αφορά στη ζωή του Σαντιό Μανέ. Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών, όταν εκείνος ήταν προπονητής της Ντόρτμουντ και ο Σενεγαλέζος αγωνιζόταν στη γαλλική Μετς.

«Θυμάμαι την πρώτη συνάντησή μας. Ήμουν στην Ντόρμουντ. Ήταν πιτσιρικάς. Φορούσε στραβά ένα καπέλο του μπέιζμπολ και φαινόταν η ξανθιά γραμμή που έχει μέχρι και σήμερα στα μαλλιά του», σχολίασε αρχικό ο τεχνικός της Λίβερπουλ, υποστηρίζοντας στη συνέχεια πως «έμοιαζε με ράπερ εμφανισιακά. Σκέφτηκα πως ‘δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο’. Εκείνη η ομάδα (της Ντόρτμουντ) ήταν πραγματικά καλή. Χρειαζόμουν, όμως, κάποιον που θα μπορούσε να δεχθεί ότι δεν θα ήταν βασικός. Κάποιον που θα μπορούσα να εξελίξω.

Παραδέχομαι πως γενικά έχω καλό προαίσθημα για τους ανθρώπους, αλλά τότε έκανα λάθος. Παρακολούθησα την καριέρα του στη συνέχεια, την επιτυχία που είχε με τη Ζάλτσμπουργκ, αλλά και τις εκπληκτικές εμφανίσεις με τη Σαουθάμπτον».

Τελικά, ο Σαντιό Μανέ συνεργάστηκε με τον Κλοπ στη Λίβερπουλ, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 αντί 41.200.000 ευρώ, με τον Σενεγαλέζο να είναι εκ των κορυφαίων της αγγλικής ομάδας, έχοντας 77 γκολ και 34 ασίστ σε 161 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ