aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίβερπουλ: Ο Κλοπ ζητά από τους φιλάθλους να μείνουν σπίτι

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ζητά από τους φιλάθλους να μείνουν σπίτι

Nα επιστρέψει η δράση στην Premier League στις 17 Ιουνίου με τα δυο εξ αναβολής (Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ) συμφώνησαν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια θα γίνουν και οι υπόλοιποι αγώνες με την αστυνομία να ζητά ορισμένοι εξ αυτών να γίνουν σε ουδέτερα γήπερα.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία φοβάται ότι θα υπάρξει συγχρωτισμός έξω απ’ τα γήπεδα, αλλά και πλησίον αυτών, με συνέπεια να εξετάζει το ενδεχόμενο έξι αγώνες να διεξαχθούν σε ουδέτερη έδρα. Μάλιστα, η “Daily Mail” αποκάλυψε (29/05) ποια είναι αυτά τα παιχνίδια, αλλά και την απόφαση των αρχών οι αγώνες της Λίβερπουλ να πραγματοποιηθούν μακριά από το Άνφιλντ έως ότου κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στο beIN Sports ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός κόουτς τόνισε πως μπορεί να βρεθεί λύση και να γίνουν οι αγώνες τελικά στο Λίβερπουλ, ενώ επεσήμανε την ανάγκη για ασφάλεια των φιλάθλων ζητώντας τους να μείνουν σπίτι.

“Για μένα αυτή η στιγμή όταν θα έρθει ακόμα και αν είναι σε ένα άδειο γήπεδο, με την σκέψεις και τις προσευχές όλων των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που αγαπάνε την ομάδα, θα είναι πάλι μία εκπληκτική ημέρα στην ζωή μου. Πότε θα είναι δεν ξέρω, ελπίζω να είναι στο Άνφιλντ αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Ακούω συζητήσεις για ουδέτερα γήπεδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε την λύση και εδώ στο Λίβερπουλ. Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο και τώρα θέλω να είναι οι καλύτεροι… μένουμε σπίτι φίλαθλοι στον κόσμο”, είπε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ