aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίβερπουλ: Νέο ρεκόρ αήττητου σερί στο «Άνφιλντ»

Λίβερπουλ: Νέο ρεκόρ αήττητου σερί στο «Άνφιλντ»

Με το 2-1 επί της Τότεναμ, η Λίβερπουλ μπροστά στον κόσμο της επέστρεψε στην κορυφή της Premier League απολαμβάνοντας τη μοναξιά της και κάνοντας νέο ρεκόρ στο ιστορικό της «σπίτι».

Το «Άνφιλντ» από τα τέλη του Απρίλη του 2017 και μετά, δεν έχει δει κανέναν αντίπαλο της Λίβερπουλ σε επίπεδο πρωταθλήματος να φεύγει και να έχει πάρει όλους τους βαθμούς στις αποσκευές του.

Οι «κόκκινοι» ποντάρουν πολλά στην έδρα τους, στην οποία πλέον έχουν επιστρέψει και οι οπαδοί της ομάδας, έστω κι αν είναι απλά 2.000 στο Kop, με την ατμόσφαιρα που δημιουργείται να είναι τέτοια που δίνει εξτρά ώθηση στους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ όπως συνέβη και απέναντι στην Τότεναμ.

Η Λίβερπουλ προσπέρασε και το ρεκόρ που κατείχε το κλαμπ από το 1978 έως το 1980 και πλέον έχει 64 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως ήττα.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο αήττητο σερί σε επίπεδο πρωταθλήματος και στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, μετά τα 86 παιχνίδια της Τσέλσι από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Οκτώβριο του 2008 με 62 νίκες και 24 ισοπαλίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ