aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίβερπουλ και Σίτι για τα μάτια του Οζέρ

Λίβερπουλ και Σίτι για τα μάτια του Οζέρ

Τον νεαρό τερματοφύλακα της Φενερμπαχτσέ, Μπερκέ Οζέρ, επιδιώκουν να κάνουν δικό τους δύο μεγάλοι σύλλογοι της Αγγλίας και αναφερόμαστε στη Μάντσεστερ Σίτι και στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Goal.com», οι δύο σύλλογοι έχουν ήδη ρωτήσει τους εκπροσώπους του 19χρονου γκολκίπερ για το κατά πόσο η τουρκική ομάδα εμφανίζεται πρόθυμη να τον παραχωρήσει, καθώς και το ποσό που αξιώνει για ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον Τούρκο, ο οποίος θεωρείται από τους πιο υποσχόμενους ποδοσφαιριστές στη θέση του, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και πριν δύο καλοκαίρια, όταν ο παίκτης αγωνιζόταν ακόμη στην Αλτινορντού.

Εντέλει, η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν κατέθεσε τότε κάποια επίσημη πρόταση και ο Οζέρ κατέληξε για 2,5 εκατ. ευρώ στα «καναρίνια» το καλοκαίρι του 2018.

Προς το παρόν, αγωνίζεται στη Φενερμπαχτσέ Κ-21, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη μεγάλη ομάδα, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ