aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίβερπουλ: Η ξεχωριστή υπόσχεση σε οπαδό ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Λίβερπουλ: Η ξεχωριστή υπόσχεση σε οπαδό ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Τα πανό και οι σημαίες συνιστούν αναφαίρετο κομμάτι της αθλητικής κουλτούρας των οπαδών της Λίβερπουλ και όπως είναι αναμενόμενο, θα κατακλύσουν το κομμάτι των εξεδρών του «Wanda Metropolitano» που θα φιλοξενήσουν την 1η Ιουνίου τους κόκκινους στον τελικό του Champions League κόντρα στην Τότεναμ.

Πάντως, ένα πανό που θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κάνει ήδη εντύπωση και αυτό γιατί κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει την αγάπη του κόσμου αλλά και την αποδοχή του παίκτη της Λίβερπουλ που απεικονίζεται σε αυτό.

Πρόκειται για τον Τρεντ – Αλεξάντερ Άρνολντ, με το πανό να έχει το πρόσωπό με το όνομά του στο πίσω μέρος της φανέλας και ένα στέμμα στο κεφάλι, και το οποίο γράφει: «Βασιλιάς Τρεντ, εξαιρετικές παραδόσεις».

Φυσικά, η αναφορά έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Άγγλος διεθνής δεξιός μπακ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 15 ασίστ σε 38 παιχνίδια, με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να ενημερώνεται για την ύπαρξη του πανό και να το ανεβάζει σε φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «Το λατρεύω! Εάν νικήσουμε στον τελικό θα το υπογράψω και θα στο δώσω πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ