aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίβερπουλ - Γουλβς: Σκόραραν και οι δύο μέσα σε έξι λεπτά το VAR μέτρησε το...

Λίβερπουλ – Γουλβς: Σκόραραν και οι δύο μέσα σε έξι λεπτά το VAR μέτρησε το ένα

Δραματικό σε εξέλιξη ήταν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουλβς. Οι δύο ομάδες σκόραραν αμφότερες μετά από το 40ο λεπτά της αναμέτρησης όμως, έπειτα από τη χρήση του VAR, μέτρησε μόνο εκείνο των κόκκινων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στο 42ο λεπτό ο διαιτητής αρχικά ακύρωσε τέρμα της Λίβερπουλ για χέρι του Λαλάνα πριν ο Μανέ σκοράρει. Τελικά, το τέρμα μέτρησε αφού από το VAR φάνηκε ότι η μπάλα χτύπησε στον ώμο και όχι στο χέρι του Λαλάνα, ενώ και ο Μανέ πήρε την μπάλα χωρίς να είναι σε θέση οφσάιντ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου η Γουλβς απάντησε. Μετά από γύρισμα από τα δεξιά του Κάστρο, ο Νέτο με σουτ μέσα από την περιοχή έστιελε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Άλισον με σουτ μέσα από την περιοχή. Μετά, όμως από την εξέταση του VAR το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ήταν εκτεθειμένος για ελάχιστα εκατοστά ο Κάστρο που έβγαλε την πάσα στον Νέτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ