aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίβερπουλ: 99χρονος οπαδός, βετεράνος του Β’ Π.Π. νίκησε τον κορωνιό! (vid)

Λίβερπουλ: 99χρονος οπαδός, βετεράνος του Β’ Π.Π. νίκησε τον κορωνιό! (vid)

Ενας φίλος της Λίβερπουλ που σε λίγους μήνες θα γίνει 100 ετών, ο οποίος είχε πολεμήσει τους Γερμανούς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και επιβίωσε τρία χρόνια σε στρατόπεδο συγκέντρωσης των Ναζί, βγήκε από το νοσοκομείο, νικώντας τον θανατηφόρο ιό.

Τον ερχόμενο Ιούλιο ο Αλμπερτ Τσέιμπερς θα μπορέσει να σβήσει τα 100 κεράκια από την τούρτα της ζωής του. Οπαδός της Λίβερπουλ από μικρό παιδί και αφού επιβίωσε ως στρατιώτης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατάφερε να ξεγελάσει για ακόμα μία φορά τον θάνατο, βγαίνοντας νικητής και από τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Σε αντίθεση, με την δραματική ιστορία του ανθρώπου-συμβόλου της τραγωδίας του Χίλσμπορο, Ντέιβ Ρόλαντ, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή λόγω κορωνοϊού, η ιστορία αυτή ήρθε για να μας γεμίσει ξανά με αισιοδοξία για το μέλλον. Άλλωστε, ο 99χρονος κυριούλης της φωτογραφίας, όντας οπαδός της Λίβερπουλ, δεν θα έχανε με τίποτα το πρωτάθλημα της ομάδας του μετά από 30 χρόνια! Αυτή η νίκη είναι δική του και του αξίζει!

Η ιστορία του αιωνόβιου φίλου των Reds αφήνει αναμφίβολα μία νότα αισιοδοξίας στη μάχη κατά της πανδημίας του Covid-19!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ