aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαLiverpool FC Cyprus: Τρέξτε εις μνήμη των 96!

Liverpool FC Cyprus: Τρέξτε εις μνήμη των 96!

Τρέξτε εις μνήμη των 96! Τα τελευταία 5 χρόνια στο Λίβερπουλ, και κάθε χρόνο, διοργανώνεται φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 5χλμ εις μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο.

Φέτος λόγω της πανδημίας δεν μπορεί να διεξαχθεί και ως εκ τούτου οι διοργανωτές του αγώνα αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία μέσω ηλεκτρονικών συμμετοχών να τρέξουν και να προσφέρουν αυτοί που θέλουν.

Ο σύνδεσμος έχει εξασφαλίσει τις τελευταίες 30 συμμετοχές του Virtual Run For The 96. Κάθε συμμετέχοντας θα πάρει μετάλλιο και αριθμό συμμετοχής. Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν θα μπορούν να στείλουν φωτογραφία με το μετάλλιο και τον αριθμό συμμετοχής τους για να τις στείλουμε στους διοργανωτές ώστε να τις προσθέσουν στο φετινό άλμπουμ. Δύο από τους χορηγούς είναι το LFC Foundation και 23 Foundation.

Υποστηρίζουμε το φιλανθρωπικό έργο της ομάδας αγοράζοντας την συμμετοχή μας. Τιμή για τη συμμετοχή είναι 25 ευρώ. Για κράτηση παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 99442028.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ