aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛιονέλ Μέσι: Αποκάλυψε γιατί είναι μαέστρος στις εκτελέσεις φάουλ (vid)

Λιονέλ Μέσι: Αποκάλυψε γιατί είναι μαέστρος στις εκτελέσεις φάουλ (vid)

H μαεστρία του Λιονέλ Μέσι στις στατικές φάσεις δεν αποτελεί προϊόν συζήτησης, διότι είναι κάτι κοινά αποδεκτό. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα εκτελεί φάουλ καλύτερα σε σχέση με τα πέναλτι και αποτελεί φόβο και τρόμο για τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Ο ίδιος μετράει πάνω από 50 γκολ με φάουλ και μιλώντας στο σάιτ της La Liga, εξήγησε το πώς καταφέρνει να βρίσκει δίχτυα με μεγάλη συχνότητα. Αναμφίβολα, είναι από τους κορυφαίους του είδους.

«Δουλεύω και βελτιώνομαι συνεχώς με σκληρή προπόνηση. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ τους τερματοφύλακες και τις εκτελέσεις μου. Μελετάω τις κινήσεις και ποιες είναι οι αντιδράσεις, όπως το αν είμαι βιαστικός, αν εκτελώ καθυστερημένα ή με ποιο τρόπο η μπάλα περνάει το τείχος. Τα πάντα είναι αποτέλεσμα δουλειάς και προπόνησης. Παλαιότερα έκανα αρκετά λάθη ή δεν είχα τόση τύχη. Τα πρώτα χρόνια μου δεν ήταν καθόλου εύκολο να σκοράρω. Θυμάμαι τον Ετό που μου έλεγε “θα έρθει η μέρα που θα βάλεις γκολ με φάουλ και τότε…”, θέλοντας να με εμψυχώσει. Μέχρι που μία μέρα συνέβη…», ανέφερε ο Μέσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ