aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίνγκαρντ: «Θέμα νοοτροπίας, νομίζουμε ότι νικήσαμε... πριν αρχίσει το ματς»

Λίνγκαρντ: «Θέμα νοοτροπίας, νομίζουμε ότι νικήσαμε… πριν αρχίσει το ματς»

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αντιληφθεί εκείνος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα στα ντέρμπι και τα ματς με τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Άγγλος εξτρέμ που έχει περισσότερες από 25 αγωνιστικές ώρες δίχως συμμετοχή είτε με γκολ είτε με ασίστ στο επιθετικό κομμάτι των «κόκκινων διαβόλων» αλλά είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ανέλυσε το ζήτημα της νοοτροπίας του ιδίου και των συμπαικτών του, μιλώντας στη Daily Mail …

«Είναι περίεργο… Ίσως είναι θέμα μυαλού. Είναι θέμα νοοτροπίας. Ίσως πιστεύουμε πριν από την έναρξη των αγώνων ότι θα καταφέρουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Ίσως παίζουμε με το σκεπτικό πως έχουμε ήδη νικήσει.

Αν καταφέρουμε να επιδείξουμε συνέπεια και να έχουμε τη νοοτροπία που είχαμε στα ματς με τις Σίτι και Τότεναμ, τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε περισσότερες νίκες.

Μοιάζει να αλλάζει η νοοτροπία μας. Πρέπει να το δείξουμε αυτό και απέναντι στις ομάδες που βρίσκονταν πιο χαμηλά στη βαθμολογία» είπε ο Λίνγκαρντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ