aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαLike father, like son

Like father, like son

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με το προχθεσινό λυτρωτικό γκολ ο Γιάννης Πίττας έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Απόλλωνα. Μαζί με τον πατέρα του Πάμπο Πίττα είναι οι μοναδικοί, πατέρας και υιός, οι οποίοι σκόραραν αμφότεροι σε ευρωπαϊκούς αγώνες του Απόλλωνα. Να θυμίσουμε ότι ο Πάμπος Πίττας είναι ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του Απόλλωνα στην Ευρώπη με τέσσερα γκολ αλλά και ο ρέκορντμαν συμμετοχών με 30 αγώνες.

Πάντως ο μικρός με το πειθαρχημένο του παιχνίδι έδειξε πως ξέρει καλά τη δουλειά του, είναι προσγειωμένος και μένει να αξιοποιήσει το ταλέντο του, που είναι αρκετά πλούσιο. Για την περίπτωσή του ισχύει αυτό που λέμε πάντα, πως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Ο Σωφρόνης Αυγουστή τον εμπιστεύεται και τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Ο Γιάννης Πίττας έχει όλο το μέλλον μπροστά του και όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίντιλαντ, για τον ίδιο η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, είναι όνειρο ζωής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ