aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίγους και καλούς

Λίγους και καλούς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δύο παιχνίδια και τέλος. Δεν αποκλείεται όμως, με το πέρας της προτελευταίας αγωνιστικής να κριθεί οριστικά και η συμμετοχή της ΑΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προς το παρόν όμως, το μόνο που σκέφτονται είναι να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και μετά να ασχοληθούν με τον προγραμματισμό. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν και του χρόνου και το μόνο που απομένει, είναι να γίνουν όσο πιο λίγες (και καλές) προσθήκες μπορούν.

Με την ομάδα έχει συμφωνήσει ο Σοάρες, θα συνεχίσει μάλλον και ο Αϊρόσα, ενώ το μεγάλο αγκάθι είναι ο Ρόμο. Αν όμως ο Βενεζουελάνος δεν δεχθεί να μείνει θα ψάξουν για άλλο τερματοφύλακα, παρόλο που στην ΑΕΛ θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να τον κρατήσουν.

Από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, ο Πίτι θα συνεχίσει αν δεχθεί μια μείωση στις απολαβές του, ενώ ο Μιτρέα, ο Μπλάνκο και ο Σάσι θα συνεχίσουν και του χρόνου. Στο πρόσωπο του τελευταίου η ΑΕΛ πέτυχε διάνα. Στα 26 του ο Ισμαΐλ Σάσι, μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής στην ΑΕΛ. Σκοράρει, δημιουργεί και γενικά πρόκειται για πολυσύνθετο μεσοεπιθετικό. Ο Σάσι υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια και στη νέα σεζόν αναμένεται πως θα είναι ακόμη καλύτερος.

Ο προγραμματισμός πάντως θα τρέξει αφού στις 29 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στην ΑΕΛ έχουν στόχους και από την κυπριακή αγορά και ήδη έχουν προχωρήσει σε επαφές με 2-3 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, ενώ από την ξένη αγορά, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ιστοσελίδα μας, ένας από τις πρώτες προσθήκες της ομάδας πιθανόν θα είναι ο Αλνταΐρ (αριστερά στη φωτό).

Οι εξελίξεις θα τρέξουν μόλις οριστικοποιηθεί η συμμετοχή στην Ευρώπη. Και ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει και προκαλεί ερωτηματικά, είναι αυτό με τον Ντόσα Ζούνιορ. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός λόγω ενός προβλήματος, όμως δεν παύουν οι φήμες να λένε και άλλα, με τη διοίκηση να ξεδιαλύνει το θέμα και να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Μπαλταζάρ γνωρίζει καλά τον Αλνταΐρ

Αποκαλυπτικό: Το «ψάχνει» για Αλνταΐρ (pics/vids)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ