aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίγο νεράκι στο κρασί και γίνεται η δουλειά!

Λίγο νεράκι στο κρασί και γίνεται η δουλειά!

Η παροιμία που ακολουθεί, ισχύει σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά στις πιθανότητες επιστροφής του Ρικάρντο Λαβόρδε: Σαν θέλει η νύφη (Ανόρθωση) και ο γαμπρός (Ρικάρντο Λαβόρδε), τύφλα να ‘χει ο πεθερός. Στην ομάδα της Αμμοχώστου υπάρχει μεγάλη επιθυμία για την επιστροφή του Κολομβιανού άσου. Επιθυμία, διακαής μάλιστα, να ξαναντυθεί στα κυανόλευκα, υπάρχει και από τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται ο Λαβόρδε; (Χαρίλαος)

Διαβάστε επίσης: «Σπρώχνουν» στην έξοδο τον Λαβόρδε;

Το οικονομικό μέρος, είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα όταν πρόκειται για μετεγγραφικά θέματα παρόμοιας φύσεως, αλλά όταν υπάρχει μεγάλη θέληση και από τις δύο πλευρές εύκολα-δύσκολα «φοριούνται οι βέρες».

Διαβάστε επίσης: Tο… κλειδί για τον Λαβόρδε και την Ανόρθωση

Διαβάστε επίσης: Λαβόρδε: Έτσι (ίσως) εξηγείται η ανάρτηση του

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως άτομα που είναι πολύ κοντά στους επικεφαλής της διοίκησης της Ανόρθωσης, έχουν αρκετά συχνή επαφή με τον Κολομβιανό άσο, στον οποίο μεταφέρθηκε πως ενόψει της προσεχούς χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χαλάσουν οι ισορροπίες στην ομάδα όσον αφορά στο μισθολόγιο.

Διαβάστε επίσης: Μετεγγραφάρα!

Διαβάστε επίσης: Λαβόρδε: Να «πέσει» €600.000!

Το ποσό που μπορεί να προσφέρει η Ανόρθωση στον Λαβόρδε, δεν πρόκειται να είναι μεγαλύτερο από αυτό με το οποίο αμείβεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της προσφυγικής ομάδας τη δεδομένη στιγμή. Ασφαλώς και ο Κολομβιανός μέχρι στιγμής αξιώνει περισσότερα, όμως, αν βάλει λίγο νερό στο κρασί του και αντιληφθεί πως ανήκει σε μία ομάδα στην οποία ο χρόνος συμμετοχής του είναι μηδαμινός, ίσως γίνει η δουλειά.

Αν ληφθεί υπόψη και το γεγονός πως στην Κρασνοντάρ δεν επιθυμεί κανείς την παραμονή του Κολομβιανού ακραίου επιθετικού, τότε λιγοστεύουν τα εμπόδια.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που ο Λαβόρδε… ψηφίζει Ανόρθωση

Διαβάστε επίσης: Ενεργοποίησε νέα «βόμβα» ο Λαβόρδε! (pic)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ