aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες, ανεβαίνοντας επίπεδο

Λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες, ανεβαίνοντας επίπεδο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι στιγμές του τελικού κυπέλλου και οι πανηγυρισμοί, που συνεχίζονται στη Λεμεσό με συνάξεις και άλλες εκδηλώσεις, θα εξακολουθήσουν να απασχολούν τον κόσμο της ΑΕΛ ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από την κατάληξη της σεζόν. Από την άλλη, όμως, είναι και το κεφάλαιο προγραμματισμός, το οποίο απασχολεί διοίκηση και τεχνική ηγεσία, ώστε να παρουσιάσουν ακόμη πιο δυνατή την ομάδα στη νέα περίοδο.

Έχει αποχωρήσει ο Λαφράνς, ενώ παραμένει αβέβαιο το τι θα γίνει με τον Ντα Σίλβα. Για την ώρα έχει γίνει μία προσθήκη, αυτή του Ιβάν Κάρλος, όμως, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει η ΑΕΛ, θα αποκτηθεί στόπερ, ακραίος επιθετικός και επιτελικός μέσος.

Έχουμε και λέμε: Βοζίνια, Πρόσεκ, Ν. Τεισέιρα, Α. Τεισέιρα, Γκοντάλ, Ζούνιορ, Σίλβα, Χουράδο, Αντάμοβιτς, Τόρες, Γκαστανιάγα, Κάρλος και Φιντέλις. Ο τελευταίος από τον κατάλογο Β περνά στον κατάλογο Α. Απ’ εκεί και πέρα, θα ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Μπενίτεθ και Μαρκόσκι, ενώ είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσουν οι Σχρανζ, Αντόνια και Αγκάνοβιτς. Ακόμη δεν αποκλείεται ο Σίλβα να παραχωρηθεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα.

Οι πλείστες θέσεις είναι καλυμμένες και η πρόθεση είναι οι μετεγγραφές που θα υλοποιηθούν να αφορούν σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Από πλευράς των Κύπριων που αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες, θα επιστρέψουν οι Πεχλιβάνης, Ηλία, Μαύρου και Φράγκος, με τον τελευταίο να είναι τραυματίας και να θέλει άλλους τέσσερις μήνες για να επανέλθει. Πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το ρόστερ της ομάδας της Λεμεσού. Τρεις με τέσσερις θα είναι οι προσθήκες, αλλά για να υλοποιηθούν θα πρέπει και κάποιοι να αποχωρήσουν. Ποιοι θα είναι αυτοί θα το μάθουμε σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ