aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛέβι, ξέρω τι έκανες!

Λέβι, ξέρω τι έκανες!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Βρίσκεται επίσημα στον πάγκο της Ανόρθωσης για 151 ημέρες. Προσελήφθη και έπιασε δουλειά ουσιαστικά στις 26 Οκτωβρίου του 2016 και από τότε έχουν περάσει πέντε μήνες. Ο Ρόνι Λέβι με το που ήρθε στην Ανόρθωση ρίχθηκε στα βαθιά, γνωρίζοντας πάνω-κάτω, πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα.

Με τον Αντόνιο Πούτσε η Ανόρθωση μετρούσε μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, παίζοντας πολύ άσχημο ποδόσφαιρο. Ο Λέβι είδε την επιστροφή του στην Ανόρθωση και ως μία δοκιμασία. Έχοντας πολλούς μέτριους ποιοτικά παίκτες, γνώριζε ότι το έργο του ήταν εξ αρχής δύσκολο. Πόσο μάλλον όταν έζησε και κάποιες καταστάσεις και αντιλήφθηκε από πρώτο χέρι την κατάσταση. Από την πρώτη ημέρα της πρόσληψης του Ρόνι Λέβι έχουν περάσει συνολικά 151 ημέρες. Πέντε μήνες δηλαδή.

Εύκολα μπορεί κανείς να κρίνει τη δουλειά του Ισραηλινού τεχνικού. Μέσα σε αυτό το διάστημα η Ανόρθωση έδωσε 25 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κέρδισε 13 ματς, έφερε 5 ισοπαλίες και έχασε 7 φορές. Αριθμοί που μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι για μια ομάδα με το εκτόπισμα της Ανόρθωσης, είναι όμως πολύ καλοί αν αναλογιστούμε τι υλικό παρέλαβε ο Λέβι και πόσο πολύ δούλεψε για να φέρει την ομάδα εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Τι θα γίνει με το μέλλον του, ακόμη δεν μπορεί κανείς να βάλει το χέρι στη φωτιά και να πει με σιγουριά αν μένει ή φεύγει. Η θέση της διοίκησης και του προέδρου Ανδρέα Παντελή είναι θετική στο να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Υπάρχει συμβόλαιο και αν δεν προκύψει κάτι από το Ισραήλ το οποίο θα δελεάσει τον Λέβι, όλα δείχνουν ότι θα μείνει και τη νέα σεζόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Λέβι άλλωστε έχει εκφράσει την ικανοποίησή του από τη συνεργασία που έχει με τη νέα διοίκηση και πλέον νιώθει πολύ πιο ασφαλής και πολύ πιο σίγουρος για πολλά πράγματα. Επί Πουλλαΐδη δεν είχε την επαφή που θα ήθελε με τη διοίκηση και αυτό έπαιξε τον ρόλο του σε πολλά πράγματα. Τώρα είναι διαφορετικά τα δεδομένα και οι συνθήκες. Ο Λέβι νιώθει ότι μπορεί να δουλέψει όπως θέλει και να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ