aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛέβι: «Στο Ισραήλ με τίποτα, ίσως στην Μπαρσελόνα»

Λέβι: «Στο Ισραήλ με τίποτα, ίσως στην Μπαρσελόνα»

Ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισραηλινά ΜΜΕ ο Ρόνι Λέβι αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας της Ανόρθωσης σχολίασε και τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Φρεντ Ρούτεν της Μακάμπι Χάιφα.

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» Λέβι: «Εκπλάγηκα… αν δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα»  

«Αυτό είναι ένα θέμα πολύ ενδιαφέρον και όπως το βλέπω από την πλευρά μου, η Μακάμπι Χάιφα έχει τεχνικό διευθυντή, έχει προπονητή. Κάτω από τεχνικό διευθυντή δεν θα δουλέψω στο ισραηλινό ποδόσφαιρο. Ίσως στην Μπαρσελόνα ή κάπου αλλού στην Ευρώπη, με έναν τεχνικό διευθυντή είμαι έτοιμος να εργαστώ», είπε με νόημα ο τέως κόουτς της «Κυρίας» θέλοντας να δείξει ότι είναι αντίθετος με το θέμα τεχνικού διευθυντή.

Διαβάστε επίσης: Το «κοσκίνισμα» και οι τρεις αναπάντητες κλήσεις στον Τιμούρ

Ερωτηθείς εάν έχει προτάσεις από κυπριακές ομάδες, επεσήμανε: «Είμαστε ακόμη πολύ στην αρχή της σεζόν και τα πράγματα δεν έχουν προχωρήσει αρκετά για να προκύψουν κενές θέσεις. Είναι δύσκολο σε έναν μεγάλο σύλλογο και θα πρέπει να πάμε σε μικρότερα σωματεία. Υπάρχουν ίσως τρεις ή τέσσερις καλές επιλογές στο πρωτάθλημα…»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ