aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛέβι: Φεύγει μόνο με επίσημη πρόταση και γερή αποζημίωση

Λέβι: Φεύγει μόνο με επίσημη πρόταση και γερή αποζημίωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν λένε να σταματήσουν τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ αναφορικά με το μέλλον του Ρόνι Λέβι. Πρόσφατα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο προπονητής της Ανόρθωσης θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Στη λίστα είναι και ο γνώριμός μας Νιρ Κλίνγκερ, όμως τη δεδομένη στιγμή ο Λέβι γράφεται ότι είναι η πρώτη επιλογή.

Τα σενάρια αυτά κυκλοφορούν εδώ και μέρες στο Ισραήλ, όμως ο ίδιος ο Λέβι δεν έχει ενημερώσει τη διοίκηση για ενδιαφέρον από πλευράς της ισραηλινής ομοσπονδίας. Μάλιστα, θυμίζουμε ότι ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» έχει άλλα δυο χρόνια κλειστό συμβόλαιο και θα πρέπει η Ανόρθωση να αποζημιωθεί για να αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης: Κάτι «σκαλίζουν» στο Ισραήλ με Λέβι (πιθανή αποχώρηση)

Αν και στα ισραηλινά δημοσιεύματα αναφέρεται ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσής του, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την Ανόρθωση. Τη δεδομένη στιγμή το θέμα μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα μιας και συντηρείται εδώ και βδομάδες το ενδιαφέρον από Ισραήλ για τον Λέβι. Ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι είναι συγκεντρωμένος μόνο στην Ανόρθωση και ήδη έχει αρχίσει να εργάζεται στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Αν έρθει πρόταση από την ομοσπονδία του Ισραήλ, θα εξεταστεί το θέμα, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Υφίσταται όντως ενδιαφέρον ή είναι απλά δημοσιεύματα και φημολογία; Αυτό θα το δείξει ο χρόνος και δεν αναμένεται να αργήσει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Το σημαντικό είναι να μην προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Βίκτορ-Ράγιος: Τα χαμόγελα φτάνουν μέχρι τα… αφτιά!

Άλλωστε δεν θα ήταν και το καλύτερο για την Ανόρθωση να μπει στη διαδικασία να ψάξει για νέο προπονητή σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Λέβι μιας και η αξία του είναι δεδομένη και έχει δείξει εξαιρετικό έργο, έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και θα χαθεί και χρόνος μιας και η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει σύντομα προετοιμασία και να στελεχωθεί σωστά ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ