aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛέβι: «Δεν ήταν εύκολο να πείσουμε τον Λαβόρδε»

Λέβι: «Δεν ήταν εύκολο να πείσουμε τον Λαβόρδε»

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι μίλησε στην Αλβανία για το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Λάτσι στην Αλβανία. Παράλληλα τοποθετήθηκε για τα μετεγγραφικά της ομάδας, τον Ρικάρντο Λαβόρδε και τον Μίχαϊ Κορχούτ.

Διαβάστε επίσης: Λέβι: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα προκριθούμε» (vid)

Δείτε τι ανέφερε ο τεχνικός της Ανόρθωσης:

«Ο Κορχούτ μπορεί να απελευθερώσει τον Πράνιτς και να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας μας. Τον πιστεύω πολύ είναι διεθνής με το Ισραήλ και πέρσι αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια του πρωταθλήματος. Θα κάνουμε άλλες μια ή δύο κινήσεις αναλόγως με το τι υπάρχει στην αγορά. Θα δούμε τι θα βρεθεί στην αγορά, θα δούμε αν θα είναι μέσος ή ακραίος επιθετικός».

Παράλληλα ο Ισραηλίτης τεχνικός σχολίασε και την άφιξη του Λαβόρδε, «Δεν ήταν καθόλου εύκολο να τον πείσουμε. Από την μέρα που έφυγε πέρασε αρκετά, και πλέον περιμένω να μας δώσουν την εμπειρία και την ποιότητα του. Πιστεύω να ενσωματωθεί γρήγορα με το σύνολο της ομάδας και να πετύχει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ