aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛέβι - Ανόρθωση: Μικρή παράταση για τις υπογραφές

Λέβι – Ανόρθωση: Μικρή παράταση για τις υπογραφές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στη Βουλγαρία βρίσκεται ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή και αναμένεται να επιστρέψει αύριο στην Κύπρο. Αυτό σημαίνει ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στον σύλλογο της Αμμοχώστου και του Ρόνι Λέβι παίρνει μικρή παράταση μιας και οι δυο πλευρές θα βρεθούν τα επόμενα 24ωρα για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνίας, ενώ είναι πιθανό να πέσουν και οι υπογραφές.

Διαβάστε επίσης: Συμφώνησε και «δένει» τον Λέβι μέχρι το 2020!

Η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» έχει προτείνει στον Ισραηλινό προπονητή συμβόλαιο διετούς διάρκειας, θέλοντας να τον δελεάσει και να του δώσει τον χρόνο να κάνει αυτά που θέλει με στόχο να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που όλοι ονειρεύονται και επιθυμούν.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Ανανεώνει με Ανόρθωση ο Ρόνι Λέβι!

Από τη στιγμή που είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάσταση στην ομάδα, την προοπτική, τη συνεργασία που έχει με τη διοίκηση και κυρίως τον πρόεδρο, καθώς και τη στήριξη που τυγχάνει από τον κόσμο, όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα βγει και επίσημο φιρμάνι από τον σύλλογο της Αμμοχώστου. Μόλις γίνει αυτό θα «τρέξουν» πολλά θέματα που αφορούν κυρίως ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Όπως για παράδειγμα αυτή του Αριέλ Αρούς και μάλιστα, πιθανόν την άλλη βδομάδα να έρθει ο μάνατζέρ του στην Κύπρο για να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις με την Ανόρθωση. Μπορεί ο ίδιος να δηλώνει ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα, όμως η παραμονή του Λέβι ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο. Προσπάθεια γίνεται και με τον Ρούβεν Ράγιος για να προκύψει συμφωνία διετούς διάρκειας. Ο Ισπανός επιτελικός μέσος μπορεί να κάνει τη διαφορά, ο Λέβι πιστεύει σε αυτόν και η διοίκηση άρχισε ήδη επαφές, με στόχο να παραμείνει κάτοικος του «Αντώνης Παπαδόπουλος» ώς το 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ