aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛεβερκούζεν-Άιντραχτ 3-1: Ο… πελάτης έχει πάντα δίκιο!

Λεβερκούζεν-Άιντραχτ 3-1: Ο… πελάτης έχει πάντα δίκιο!

Συνεχίστηκε η… πελατειακή σχέση που έχει η Λεβερκούζεν με την Άιντραχτ στη «BayArena». Η Μπάγερ νίκησε με σκορ 3-1 για την 31 αγωνιστική της Bundesliga, φτάνοντας τις επτά(!) συνεχόμενες εντός έδρας νίκες σε βάρος της ομάδας της Φρανκφούρτης.

Με τη νίκη αυτή, οι «ασπιρίνες», έφτασαν τους 50 βαθμούς και διατηρήθηκαν στην 6η προνομιούχο θέση, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, όντας στο +4 από την Ουνιόν Βερολίνου. Από την άλλη, οι «Αετοί» έμειναν στους 56 και θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την έξοδό τους στο Champions League, αφού η διαφορά τους από την 5η Ντόρτμουντ είναι μόλις 1 βαθμός και απομένουν τρεις αγώνες.

Η Μπάγερ ήταν κυρίαρχη στα πρώτα λεπτά και έχασε μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 5’ είχε διπλή καλή στιγμή με Σικ και Μπέιλι, αλλά ο Τραπ είπε «όχι», ενώ στο 9’ ήταν η σειρά του Μπελαραμπί να τεστάρει τα ρεφλέξ του Γερμανού τερματοφύλακα. Με το πέρασμα της ώρας, η Άιντραχτ κέρδισε μέτρα και… αποσυμπιέστηκε, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει και να απειλήσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Καμαντά είχε την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους στο 47’, για να απαντήσει στο 54’ για τους γηπεδούχους ο Μπελαραμπί και τελικά, το «ρόδι έσπασε» για τη Μπάγερ ο Μπέιλι στο 70’. Ένα γκολ που δικαιούνταν απόλυτα οι «ασπιρίνες».

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Αλάριο, που μπήκε ως αλλαγή στο 77’ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 91’ με τον Αντρέ Σίλβα, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Ντεμιρμπάι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ